понедельник, 27 марта 2017 г.



Всеукраїнська альтернативна учнівська Інтернет-олімпіада

«Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь»

для учнів 9-11 класів

20 квітня 2017 р.


Шановні колеги!
Запрошуємо учнів 9-11 класів, що вивчають німецьку мову як іноземну мову, до участі у Всеукраїнській альтернативній Інтернет-олімпіаді «Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь», на базі Україно-німецької факультет-програми Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету, яка відбудеться 20 квітня 2017 р. в режимі реального часу з 15.00 до 17.00 (за Київським часом).
Мета проведення олімпіади – підвищення інтересу до поглибленого вивчення німецької мови, формування у колах учнівської молоді прагнень до пізнання мови і культури Федеративної Республіки Німеччина, як країни-партнера України; виявлення, розвиток обдарованих учнів, надання їм допомоги у професійній орієнтації, залучення їх до навчання у вищих навчальних закладах; підвищення рівня всестороннього інтелектуального розвитку учнівської молоді.
Порядок проведення та умови участі в Інтернет-олімпіаді визначено Положенням про проведення Всеукраїнської альтернативної Інтернет-олімпіади «Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь», що додається.
Для реєстрації участі в Інтернет-олімпіаді учасники повинні створити обліковий запис Google та заповнити опубліковану форму https://goo.gl/forms/LPzDRHKb6XdjoOOm1, АБО надіслати заповнену анкету учасника за зразком, що додається нижче, на е-мейл gameschool.kumpel@gmail.com. В темі електронного листа просимо зазначити: «Інтернет-олімпіада 2017». Реєстрацію слід здійснити до 18 квітня 2017 р.
Переможці Інткернет-олімпіади будуть відзначені грамотами та дипломами, а також спеціальними призами від спонсорів та Оргкомітету.

Контактні телефони: (067) 80-14-360 Рожко Алла Олександрівна,
 (097) 400-73-92 Царик Ольга Михайлівна.

Bewirb dich und gewinn!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Особливості ЗНО-2021 з української: роз’яснення УЦОЯО